Verzendmethodes

Verzending binnen Nederland en België

Voor binnenlandse bestellingen werkt VitaminesVoordelig.nl samen met DHL en DPD. Afhankelijk van uw bezorgadres bieden wij u de snelste en schoonste optie aan in onze checkout. Voor de verzending van bestellingen met een waarde tot €99,- (€125,- België) rekent VitaminesVoordelig.nl een vast laag tarief van €5,95 (€8,95 België), ongeacht het aantal producten of grootte van uw bestelling. Bestellingen met een hogere orderwaarde worden kosteloos bij u thuis of op kantoor bezorgd.

DHL en DPD Pick up Parcelshops

Uw pakket zelf ophalen wanneer het ú uitkomt in één van de 1400 ophaalpunten in Nederland. De internationale DHL en DPDgroup is het op één na grootste pakketdienstnetwerk van Europa. Met meer dan 58.000 Pickup parcelshops verspreid over Europa biedt DHL en DPD ongecompliceerde, gebruiksvriendelijke en flexibele services voor grensoverschrijdende verzending. Dankzij een uniforme infrastructuur, geavanceerde IT-apparatuur en afgestemde services vormen de Pickup parcelshops een hecht en efficiënt geheel.

Hoe werkt het?

U kunt hier kiezen voor een privé of zakelijk adres. U ontvangt zodra het pakket ons magazijn verlaat een Track & Trace code waarmee u de exacte lokatie van uw bestelling kunt volgen op de site van DHL of DPD.

Niet thuis?

Bent u niet thuis dan wordt het pakketje bezorgd bij één van de DHL of DPD Pick-up Parcelshops bij u in de buurt. U krijgt hier bericht van per email/brievenbus. Vergeet wanneer u uw pakketje ophaalt niet uw identiteitsbewijs mee te nemen.

Wat kost het?

Het gebruik van de pakketpunt service is gratis voor bestellingen van €99,- of hoger (Nederland) en in België van €125,- of meer. Onder dit bedrag betaalt u onze vaste lage verzendkosten van €5,95 in Nederland en €8,95 in België.

LET OP!:
Uw pakket blijft sléchts 1 WEEK liggen bij het pakketpunt. Daarna wordt het geretourneerd naar de afzender. Het opnieuw versturen van uw pakket zullen wij dan wel in rekening brengen tegen de reguliere verzendkosten die VitaminesVoordelig.nl hanteert.