Verzendkosten binnen Nederland

Gratis levering voor bestellingen van €75,- en meer.

Voor binnenlandse bestellingen werkt VitaminesVoordelig.nl samen met DPD, DHL en postNL. Afhankelijk van uw bezorgadres bieden wij u de snelste en schoonste optie aan in onze checkout. Voor de verzending van bestellingen met een waarde tot €75,- rekent VitaminesVoordelig.nl een vast tarief van €5,40, ongeacht het aantal producten of grootte van uw bestelling. Bestellingen met een hogere orderwaarde worden kosteloos bij u thuis of op kantoor bezorgd.

Verzendkosten België

Voor de verzending van bestellingen met een waarde tot €125,- rekent VitaminesVoordelig.nl een vast laag tarief van €8,95, ongeacht het aantal producten of grootte van uw bestelling. Bestellingen met een hogere orderwaarde worden kosteloos bij u thuis of op kantoor bezorgd.

CO2 Neutraal

VitaminesVoordelig.nl zet zich op meerdere fronten in voor een schonere wereld voor ons en onze kinderen. Zo is al het papier en verpakkingsmateriaal dat wij gebruiken ‘sustainable’ en voorzien van het FSC-certificaat waar mogelijk. Daarnaast compenseren wij onze CO2 uitstoot die wij maken voor het versturen van jouw bestelling. Dit doen wij zonder extra kosten te rekenen aan onze klanten.

BTW over verzendkosten:

  1. De meeste artikelen vallen onder het 9% BTW tarief. De verzendkosten zijn hieraan gekoppeld en zijn dan ook 9%.
  2. Een aantal artikelen bijv. zelftesten vallen onder het 21% BTW tarief. De verzendkosten zijn hieraan gekoppeld en zijn dan ook 21%.
  3. Is het een gecombineerde bestelling van producten met een tarief van 9% en 21% BTW dan geldt het laagste 9% BTW tarief bij de verzendkosten.

*verzendkosten zijn voor eigen rekening wanneer deze retour gaan. Zie ook onze algemene voorwaarden.