Levertijden

  1. Uw bestelling wordt verstuurd met DPD pakketservice en zal doorgaans binnen 2-7 werkdagen worden aangeboden op het door u gekozen verzendadres. Wanneer deze termijn wordt overschreden brengen wij u hiervan tijdig op de hoogte.
  2. Voor de populairste producten van ons assortiment geldt: vóór 23.55 uur besteld, binnen 48 uur in huis. Dit wordt op de productpagina zelf aangegeven met Levertijd 1 – 2 werkdagen.
  3. Wanneer u meerdere producten besteld met verschillende levertijden, hanteren wij de langste levertijd met het versturen van uw bestelling. Dit doen we uit overweging om zo milieuvriendelijk de pakketten te versturen. Mocht er heel veel tijdverschil tussen zitten, dan vragen we of u een deellevering wenst.

 

Levering per product kan verschillen

Het kan per product verschillen wanneer deze op voorraad zijn. Op de productpagina kunt u de exacte verwachte levertijd vinden. Deze worden continu bijgewerkt en zoveel mogelijk in acht genomen.

 

Weekend & Feestdagen

De levertijden voor bestellingen gedaan in het weekend zijn wat langer. Uiteraard doen wij er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te versturen.

Houd tijdens de feestdagen rekening met extra drukte en eventuele vertragingen. Hier hebben wij helaas geen invloed op en dit zal ook bij andere pakketservice vervoerders hetzelfde geval zijn.

Tip! Bestel ruim op tijd voor de feestdagen.

 

Track & trace code

Elke verzending wordt geleverd met een track & trace code. De track and trace code versturen wij naar je opgegeven email adres waarmee je de verzending tot aan levering kan volgen.

 

Niet thuis?

Mocht je om wat voor redenen niet thuis zijn, dan wordt het pakketje, of bij de buren afgeleverd inclusief een kaartje in je brievenbus met daarop de vermelding van het adres waar DPD het pakketje heeft afgeleverd. 

Mocht dat niet mogelijk zijn, omdat er geen buren thuis zijn of het pakketje niet accepteren, dan zal DPD het pakketje en volgend moment (meestal de volgende dag) het pakketje nogmaals aanbieden op je eigen adres of bij een DPD Pick-up Parcel punt afleveren bij jou in de buurt.

Is het dan nogmaals niet mogelijk, dan zal DPD een kaartje in je brievenbus doen met daarop een afhaal adres van DPD pick-up parcelshop.