Levertijden

  1. Uw bestelling wordt verstuurd met DHL pakketservice en zal doorgaans voor 14:00 uur besteld binnen 1-2 werkdagen worden aangeboden op het door u gekozen verzendadres. Wanneer deze termijn wordt overschreden brengen wij u hiervan tijdig op de hoogte.
  2. Op zaterdag, zondag en maandag wordt er niet geleverd.
  3. Voor de populairste producten van ons assortiment geldt op doordeweekse werkdagen: vóór 14:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis. Dit wordt op de productpagina zelf aangegeven met levertijd 1 – 2 werkdagen.
  4. Producten die nabesteld moeten worden hebben een levertijd van 5 -7 werkdagen. Dit wordt ook aangegeven bij het product zelf.
  5. Wanneer u meerdere producten besteld met verschillende levertijden, hanteren wij de langste levertijd met het versturen van uw bestelling. Dit doen we uit overweging om zo milieuvriendelijk de pakketten te versturen. Mocht er heel veel tijdverschil tussen zitten, dan vragen we of u een deellevering wenst.

 

Levering per product kan verschillen

Het kan per product verschillen wanneer deze op voorraad zijn. Op de productpagina kunt u de exacte verwachte levertijd vinden. Deze worden continu bijgewerkt en zoveel mogelijk in acht genomen.

 

Weekend & Feestdagen

De levertijden voor bestellingen gedaan op vrijdag of in het weekend zijn wat langer. Uiteraard doen wij er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Deze worden doorgaans op dinsdag bezorgd.

Houd tijdens de feestdagen rekening met extra drukte en eventuele vertragingen. Hier hebben wij helaas geen invloed op en dit zal ook bij andere pakketservice vervoerders hetzelfde geval zijn.

Tip! Bestel ruim op tijd voor de feestdagen.

 

Track & trace code

Elke verzending wordt geleverd met een track & trace code. De track and trace code versturen wij naar je opgegeven e-mail adres waarmee je de verzending tot aan levering kan volgen.

 

Niet thuis?

  1. Mocht je om wat voor redenen niet thuis zijn, dan wordt het pakketje, of bij de buren afgeleverd of bij een DHL ParcelPoint bij u in de buurt.
  2. Mocht dat niet mogelijk zijn, omdat er geen buren thuis zijn of het pakketje niet accepteren, dan zal DHL het pakketje aanbieden bij een DHL Parcel punt bij jou in de buurt. Hier krijg je tevens een melding van op welk parcel punt je het pakketje kunt ophalen.
  3. Sinds 1 juli 2022 krijg je géén kaartje meer in de brievenbus van DHL wanneer ze u hebben gemist. Dit is vanaf nu te zien in de DHL app. Download de app in de  App store of Google Play Store. Let op! Het pakketje blijft maximaal 7 dagen op het DHL Parcelpoint liggen. Daarna wordt het retour verzonden naar ons.