Elke bestelling die je voor 23:59 uur plaatst op een werkdag, leveren we binnen 1 a 2 dagen al bij jou thuis of op je werk door onze koerier. Bestel je voor een bedrag van boven de €75? Dan verzenden wij de bestelling gratis. Anders betaal je slechts €4,95 voor de verzendkosten. Alle prijzen die getoond worden op onze website zijn inclusief BTW.

 Bestel voor 23:59 uur op: Eerste bezorging op:
Maandag Dinsdag of woensdag
Dinsdag Woensdag of donderdag
Woensdag Donderdag of Vrijdag
Donderdag Vrijdag of zaterdag
Vrijdag Dinsdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag


*Op feestdagen worden er geen pakketten geleverd. Het pakket zal de eerstvolgende werkdag worden afgeleverd.

Levering per product kan verschillen

Het kan per product verschillen wanneer deze op voorraad zijn. Op de productpagina kunt u de exacte verwachte levertijd vinden. Deze worden continu bijgewerkt en zoveel mogelijk in acht genomen.

Weekend & Feestdagen

De levertijden voor bestellingen gedaan op vrijdag of in het weekend zijn wat langer. Uiteraard doen wij er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Deze worden doorgaans op dinsdag bezorgd.

Houd tijdens de feestdagen rekening met extra drukte en eventuele vertragingen. Hier hebben wij helaas geen invloed op en dit zal ook bij andere pakketservice vervoerders hetzelfde geval zijn.

Tip! Bestel ruim op tijd voor de feestdagen.

Track & trace code

Elke verzending wordt geleverd met een track & trace code. De track and trace code versturen wij naar je opgegeven e-mail adres waarmee je de verzending tot aan levering kan volgen.

Niet thuis?

  1. Mocht je om wat voor redenen niet thuis zijn, dan wordt het pakketje, of bij de buren afgeleverd of bij een ParcelPoint bij u in de buurt.
  2. Mocht dat niet mogelijk zijn, omdat er geen buren thuis zijn of het pakketje niet accepteren, dan zal de bezorger het pakketje aanbieden bij een parcelpunt bij jou in de buurt. Hier krijg je tevens een melding van op welk parcel punt je het pakketje kunt ophalen.
  3. Sinds 1 juli 2022 krijg je géén kaartje meer in de brievenbus van de meeste bezorgdiensten wanneer ze jou hebben gemist. Dit is vanaf nu te zien in de app. Download de app in de App store of Google Play Store. Let op! Het pakketje blijft maximaal 7 dagen op het Parcelpoint liggen. Daarna wordt het retour verzonden naar ons.