Retourbeleid

Bij VitaminesVoordelig.nl is het uiteraard mogelijk uw bestelling te ruilen of te retourneren. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw complete bestelling.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Meerdere producten in één bestelling? Dan heeft u geluk. De bedenktijd eindigt 14 dagen nadat u al uw producten hebt ontvangen. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

Let op!

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan VitaminesVoordelig.nl geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Mail ons naar info@vitaminesvoordelig.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten exclusief uw betaalde verzendkosten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U kunt uw product(en) retourneren naar:

VitaminesVoordelig.nl

Voltastraat 241

5223 CM ‘s-Hertogenbosch

Nederland

Krijg ik een volledige terugbetaling?

Om een volledige terugbetaling te ontvangen, is het belangrijk om uw product in de originele staat te retourneren. Dit betekent dat u het product rustig mag bekijken en lezen. Wel vragen we u vriendelijk om de verpakking dicht te laten en de verzegeling niet te verbreken alvorens u dit retour stuurt i.v.m. de hygiëne.

Verzendkosten

De retourzending is voor uw eigen rekening als u in Nederland heeft besteld en u gebruikt maakt van onze retourprocedure. Als u er voor kiest het product via een andere koerier of buiten Nederland te retourneren als waar de koeriersdienst welke VitaminesVoordelig.nl gebruik van maakt, dan zijn de kosten ook voor uw eigen rekening.

Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?

De terugbetaling, na een herroeping of annulering is uiterlijk binnen 14 dagen.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. De retourzending is voor eigen rekening als u gebruikt maakt van onze retourprocedure. Als u ervoor kiest het product via een andere koerier te retourneren, dan blijven de kosten nog steeds voor uw eigen rekening. Gebruik hiervoor bij voorkeur e-mail en mail ons naar info@vitaminesvoordelig.nl.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen. E-mail ons naar info@vitaminesvoordelig.nl.