Disclaimer vitaminesvoordelig.nl

Alle informatie op deze website, inclusief informatie die gerelateerd is aan medische en gezondheidsklachten, producten en behandeling, is alleen voor informatieve doeleinden. Het is niet bedoeld ter vervanging van het advies van eigen arts of specialist of informatie op of in een productverpakking of label.

De informatie op deze website is niet bedoeld voor diagnose van gezondheidsproblemen of het voorschrijven van medicatie. Lees voor gebruik van op deze site gekochte producten de informatie van de fabrikant van de producten (op of in de verpakking of label) aandachtig door. Raadpleeg altijd uw eigen arts of specialist.

Copyright

VitaminesVoordelig.nl bezit en bewerkt deze website en de diensten die de website aanbiedt. Alle inhoud van deze website, inclusief tekst, grafische voorstellingen, logos, knoppen, icoontjes en afbeeldingen, zijn het bezit van VitaminesVoordelig.nl en wordt beschermd door de internationale copyright en handelswetten. De inhoud van deze website mag niet worden gekopieerd, gepubliceerd, vermenigvuldigd, verwerkt, of commercieel worden gebruikt.

Handelsnamen en beeldmerken

VitaminesVoordelig.nl is een handelsmerk van VitaminesVoordelig.nl en ingeschreven bij de Kvk onder nummer 84372974. Het VitaminesVoordelig.nl logo is een geregistreerd beeldmerk en gedeponeerd bij het BHIM.

Wet van toepassing

Het gebruik van de VitaminesVoordelig.nl website (www.vitaminesvoordelig.nl) en het kopen van producten van VitaminesVoordelig.nl staan onder de wetten van de Europese Unie, zonder dat deze in conflict staan met de toepasselijk Nederlandse wetten. Enige legale actie of proces tussen u en VitaminesVoordelig.nl zullen alleen voorkomen in ‘s-Hertogenbosch, Nederland.

Email disclaimer

Elk e-mailbericht dat is verzonden aan een *@vitaminesvoordelig.nl account, is vertrouwelijk en kan persoonlijk geadresseerd zijn en is uitsluitend bedoeld voor gebruik door de geadresseerde. Als u niet de geadresseerde bent, verzoeken wij u dit direct aan ons te melden en deze e-mail en eventuele bijlage (n) te verwijderen en deze e-mail als niet verzonden te beschouwen, zonder deze te kopiëren, door te sturen, openbaar te maken of te gebruiken op een enig andere manier.

‘s-Hertogenbosch, 1 november 2021