SSL & HTTPS

SSL Gecertificeerd

VitaminesVoordelig.nl garandeert (zie onze disclaimer) veilig online shoppen, uw persoonlijke gegevens en orders zijn in goede handen. Pagina’s met belangrijke en vertrouwelijke informatie worden met gecertificeerde SSL verbindingen via ‘Let’s Encrypt’ tot stand gebracht. Deze SSL verbinding zorgt dat alle vertrouwelijke informatie gecodeerd wordt verstuurd.

SSL staat voor Secure Sockets Layer. De SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van de beveiligde elektronische transacties via het internet. SSL is een standaard protocol die gebruik maakt van een public key encryption technologie, zodat er een veilige service ontstaat tussen de internet-servers. De integriteit en de verificatie van de berichten zowel als de legitimatie van verzender/ontvanger worden hierbij gewaarborgd. De communicatie tussen de webserver en de cliënt vindt vervolgens versleuteld plaats. Indien u zich op een beveiligde site bevindt, begint de URL met https://.

Let’s Encrypt

Let’s Encrypt is een onafhankelijke, gratis en geautomatiseerde (SSL) Certificaat Autoriteit (CA) die ontwikkeld is door de Internet Security Research Group (ISRG).

Met behulp van Let’s Encrypt kun je gratis SSL-certificaten genereren vanaf een computer of server om bijvoorbeeld je website, e-mail of SFTP-server met SSL/TLS te beveiligen.